Hoofdsponsor

De Hoofdsponsor van de Rotary Santa Run in Breda van dit jaar is De Ideale Makelaar. Om onze hoofdsponsor wat extra in het zonnetje te zetten, hebben we een klein interview afgenomen zodat u meer te weten kan komen over dit mooie bedrijf.

Ook sponsor worden? Zie hier onze Sponsorpakketten!

 

 

 

 

 

 

Ideale Makelaar hoofdsponsor Santarun Breda 

‘Parallel tussen hardlopen en makelaarschap’ 

De Ideale Makelaar is dit jaar de hoofdsponsor van de Santa Run Breda. Eigenaar Robbert Poell is zelf fanatiek hardloper. Hij ziet de parallel tussen hardlopen en zijn werk. “Beiden zijn mijn passie, maar bovenal steun ik graag een Bredase goede doel op deze manier.”  

De opbrengst van de Santa Run gaat dit jaar naar JOBi – Stichting Jeugd Ontbijt Breda initiatief zet zich in om ervoor te zorgen dat ieder kind in Breda zonder honger naar school kan. Door armoede gaan nog steeds kinderen in Nederland in Breda zonder ontbijt naar school. Dat kan echt niet! Ieder kind moet gelijke kansen hebben om zichzelf te ontwikkelen. JOBi zorgt ervoor dat deze kinderen iedere week een ontbijtbox voor 7 gezonde ontbijtmaaltijden thuisbezorgd krijgen, waarvoor Poell met zijn bedrijf graag een stapje extra zet. 

Allereerst de vraag: Wat doet de Ideale Makelaar? 

Poell: “We brengen de woonwensen van mensen in vervulling, binnen het mogelijke natuurlijk. We begeleiden mensen met aan- en verkoop, bijvoorbeeld als ze van een huis naar een appartement willen, of juist groter willen gaan wonen.” 

Hoe doen jullie dat? 

“Door veel service te verlenen. Daarin gaan we heel ver. ‘s Avonds bijvoorbeeld via een groepsapp, als mensen op de bank zitten. Want dan komen de vragen. Dat gaat sneller dan een mailtje, waar pas een dag later een antwoord komt. Ons doel is te zorgen dat mensen naadloos kunnen verhuizen van hun huidige naar een nieuwe woning.” 

Je gaf al aan dat er een parallel is tussen de voorbereiding op een marathon en je manier van werken als Ideale Makelaar. Leg uit. 

“In mijn logo staat ook een hardloper. Dat staat voor de inzet die we hebben voor onze klanten. We doen een stapje extra, gaan door waar anderen stoppen. Bovendien heb ik zelf een passie voor hardlopen. Voor het lopen van een marathon bijvoorbeeld, heb je conditie en uithoudingsvermogen nodig. In een marathon heb je ook moeilijke momenten, maar om je doel te bereiken zet je door. Dit loont uiteindelijk!” 

Dus je dacht, die Santarun moet ik sponsoren? 

“Ik ben maatschappelijk erg betrokken bij de gemeenschap in Breda. Hiernaast steunen we op deze manier ook nog een hele mooie doel die zich op hun manier inzet voor de Bredase gemeenschap. Daarbij is het geweldig om mensen in beweging te krijgen.”

Waarom is het voor stadgenoten leuk om mee te doen? 

“Vanwege het hardlopen en om de goede doelen in de gemeenschap te steunen natuurlijk! Je maakt op deze manier op een ludieke manier kennis met de sport en doet iets voor je medemens. Het is een leuk en laagdrempelige run, wat je als gezin samen kunt doen. Wat is er leuker dan je samen inzetten voor een goed doel?” 

Voor meer informatie over de ideale makelaar, kunt u de website van De Ideale Makelaar bezoeken