De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.

Hebt u een blessure of bent u niet zo’n fan van hardlopen? Doneren kan nog steeds! Vul daarvoor een wenselijk donatiebedrag in bij het vakje “Extra donatie” en betaal deze zoals u normale tickets zou betalen. Steun hiermee de lokale en het internationale doel waar alles boven de €15.000 naar gedoneerd wordt!

You’re not a big fan of running? Donations can still be done! Fill in the amount you wish to donate at “extra donatie”. With this you support the local and international cause which is supported with every amount above the €15.000 donation line!

Met het klikken op tickets bestellen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden, lezen kan hier: Algemene voorwaarden Santa Run 2019 Nederlands

By registering and booking tickets you automatically agree with our General Conditions, which can be read here: General conditions Santa Run English

De kosten zijn € 15,- voor de Grote Kerstmannen & -vrouwen (volwassenen) en € 10,- voor kleine Kerstmannen & -vrouwen (t/m 12 jaar). Voor dit bedrag krijg je een prachtig rood pak, medaille, onvergetelijke middag én steun je drie goede doelen: Stichting Zomerkampen én Stichting Maatschappelijke Activiteiten Nuwenhuys! tot €15.000 en het internationale goede doel van de Rotary International boven €15.000!

Voor basisscholen hebben wij een speciaal aanbod.
Heeft u als school interesse om mee te doen, mail dan naar breda@rotarysantarun.nl voor meer informatie.

De kerstmanpakken kunnen voorafgaand aan de Santa Run opgehaald worden bij Boerke Verschuren, Ginnekenmarkt 13. De precieze data kunt u terug vinden op de home-pagina of op onze Social Media!

Wij kijken er naar uit je te zien!

*** ENGLISH ***

The costs are €15,- for Big Santa’s (adults) and €10,- for little Santa’s (until 12 years). Included in the price: beautiful red suit, medal, an afternoon to remember and you support the three charities: Stichting Zomerkampen and Stichting Maatschappelijke Activiteiten Nuwenhuys! All donations above €15.000 will go to the international cause of the Rotary international!

The Santa suits can be collected prior to the Santa Run at Boerke Verschuren, Ginnekenmarkt 13. The exact data can be found on the home page or on our social media!

We look forward to seeing you!