Parcours & Programma

Parcours
Het parcours wordt op dit moment in overleg met Gemeente Breda en de Stichting Ginnekense Feesten vormgegeven. Zodra dit gereed is, wordt het hier gepubliceerd. Wat we al wel kunnen vertellen is dat dit in ieder geval – net als vorig jaar – via een sfeervol Markdal en verrassende activiteiten onderweg in een sprookjesachtig Mastbos zal finishen in het hart van de Ginnekense Kerstmarkt. Het parcours is ca. 3 kilometer lang en de liefhebbers mogen dat rondje ook twee keer lopen!

• Om 15:15 uur vangen we aan met een gezamenlijke warming-up op de Kerstmarkt
  • De start is vervolgens om 15:30 uur
  • Direct na de run zijn alle deelnemers van harte uitgenodigd voor de afterparty. Hier kun je genieten van de leukste muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Parcours
The parcours is currently being designed in close collaboration with Gemeente Breda and Stichting Ginnekense Feesten. As soon as this is completed, it will be published here. We can tell you already that – just like last year- it will go through the cosy Markdal with surprising activities in the fairy-like Mastbos and the finish will be at the Ginnekense Kerstmarkt. The parcours is 3 kilometers and everyone who wants to is free to run twice!

Programme

• At 15:15 uur there is a warming-up at the Christmas market
  • The start is at 15:30 uur
  • Right after the run all participants are invited to the after-party where you can enjoy the nice music and a drink and a snack.
Ik doe mee!