Kinderboerderij/Moestuin Parkhoeve

Kinderboerderij/moestuin Parkhoeve is een samenwerkingsproject tussen de gemeente Breda, stichting Parkhoeve Breda Noord en Amarant in Breda Noord. Onze hulp maakt het mogelijk om de moestuin eens onder de schop te kunnen nemen waar de medewerkers van Amarant verschillende groenten, bloemen en kruiden op biologische wijze verbouwen.

• Voor meer informatie over Kinderboerderij/Moestuin Parkhoeve klik hier

ENGLISH

Children’s animal farm/vegetable garden Parkhoeve is a collaborative project between the municipality of Breda, the Parkhoeve Breda Noord foundation and Amarant in Breda Noord. Our financial support would enable the complete renovation of the vegetable garden where the employees of Amarant grow various vegetables, flowers and herbs, all in an environmentally sustainable manner.

• More information on Parkhoeve can be accessed here
  • You can register as a sponsor of the Santa Run via breda@rotarysantarun.nl